Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

29 september 2010

Höstmys!

Hösten är härlig! Man kan åka till stugan och mysa, man kan vara hemma i lägenheten och mysa eller så kan man åka på mysiga utflykter.

IMG_3243

Skogspromenad på landet – hand i hand, mysigast så och lugnast. Lillasyster är lite orolig för troll skogen, tur då att hon har trygga mig att hålla i handen. Jag är inte rädd för troll!

IMG_3248

Mys i stugan innebär också mycket fix i trädgården. Ellinor är mycket nöjd med vårt inköp av en Klippo och hjälper gärna till att rulla runt den i gräset

.IMG_3252

Eftersom pappa reser mycket just nu och är borta halva veckor och t.o.m. helger blir det ibland lite trist att vara hemma. Så då är det ju helrätt med en liten utflykt över fredag - lördag till morrmor och morfar.   Varmt hade de (även om mormor bylsar på sig), vi gick i t-shirt och upprullade ärmar!

På lördagskvällen var både vi och pappa hemma och då bestämde vi oss för att göra något riktigt mysigt tillsammans på söndagen. När vi vaknade hoppade vi in i bilen och åkte till Mariefred. Varför vi åkte dit – jo där har de ett tågmuseum och så kan man åka ånglok!

 IMG_3311

Puff puff puff, tuff tuff tuff

IMG_3316

Ingående diskussion om hur Thomas tåget fungerar.

IMG_3280

Men om jag inte får spotta på golvet, var ska jag då spotta….

 IMG_3259

Wow en skattkista!

IMG_3271

Kom tillbaka tåget!!!! Vi hade ju så roligt!

Inga kommentarer: