Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

18 oktober 2010

Plättar, kokosbollar, pop corn….

Efter en och en halv veckas vila orkar jag äntligen berätta om förra helgens vedermödor (alltså inte helgen som var utan veckan innan det).

Jag och Ellinor sov borta SJÄLVA för första gången! Ingen mamma och pappa i sikte, de lämnade oss på lördagen och hämtade oss på söndagen (vi har sovit borta förr men då har alltid mamma kommit till oss på kvällen / natten). Var vi tillbringade denna spännande semester, ja var tror ni att man får en sådan lyxig meny som innefattar plättar, glass, godis, kokosbollar, pop corn – you name it! Hos mormor och morfar så klart! Massor av besök på lekplatser, intensiv jakt av katt och mys framför tv med en en dvd-box med Best of Bamse som de hade köpt in helgen till ära! Vi hade det så bra och roligt, vill gärna GÖRA OM DET! Fast vi var ganska trötta när vi kom hem, mormor och morfar vet verkligen hur man håller igång….

Vad mamma och pappa gjorde? De tillbringade helgen på bröllop utanför Vimmerby, med övernattning på en herrgård. De hade också jättemysigt med dans, vin och en morgonpromenad i solen innan brunch.

IMG_3363

På egna ben, med egen ryggsäck och egen resväska med hjul. Ellinor är en stor tjej nu…

LP_bilder_073

Kokosbollar ska ätas med hela ansiktet så det så!

LP_bilder_070

Mmm sylt med pannkaka.

LP_bilder_074

Hmm konstig grej det här. Kallas visst för video eller VHS. Nåja jag är teknisk och har givetvis listat ut hur den funkar.

LP_bilder_067

Mys mys!

Inga kommentarer: