Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

30 oktober 2009

Fullspäckad helg!

På fredagen efter att mamma varit ute var hon så glad över att vara hemma med oss. Hon tyckte det var jättekul att vara ute på galej men hon insåg också hur kul det är att vara hemma med oss. Så det blev en riktig mysfredag med besök i Nyckelviken för att titta på hönsen (de andra djuren som grisen är ju bara tråkiga eller tom otäcka om ni frågar Ellinor). Sen åt vi lunch på McDonald’s, mumsigt…

IMG_1211

Jag och min kompis Jonatan vid eget bord precis utanför McDonald’s lekhörna, kan det bli bättre?

På kvällen kom mammas kompis Julie som hon jobbade med i Tyskland på besök för att bo hos oss under helgen. Julie är amerikan och bor i Schweiz så mamma och Julie envisades med att prata en blandning av engelska och tyska hela helgen men det var inga problem för mig och Ellinor, vi hängde med i samtalen ändå! Tyvärr blev Julie sjuk när hon var här men vi var så snälla mot henne. Visade alla leksaker som vi har och hoppade i hennes säng på morgonen så hon skulle känna sig välkommen. Det var första gången vi träffade henne men vi tyckte genast om henne så nu försöker vi övertala mamma och pappa att vi ska flyga till Zürich och hälsa på….

IMG_1222

Efter att Julie åkt på söndagen drog vi till Junibacken (både mamma och pappa har årskort!). Borta var Elsa Beskow landet istället var det Lennart Helsing-land med Bagare Bengtssons bageri, varm glass-stånd och piratbåtar mm. Jättekul. Och sagotåget är alltid kul!

IMG_1228

Nej då Ellinor, rumpnissarna är inte verkliga…

IMG_1229

Någon som vill ha varm glass?

IMG_1230

Eller en nybakad kringla?

Inga kommentarer: