Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

24 mars 2010

Nya kusinen

Förrförra helgen kastade vi oss in i bilen och åkte till Eksjö på ett halvspontant blixtbesök. Syfte; att träffa Valdemar och hans nya lillebror Birger med föräldrar.

Det var jättekul att komma till faster Sofia och farbror Henrik: Vihar ju inte varit där sedan i julas så det var kul att ses och och att se hur långt de kommit med tillbyggnaden av huset, Tyvärr kunde vi inte leka så mycket Valdemar för han var lite sjuk men vi hade jätteroligt med alla hans leksaker. Det var ju också jätteroligt att träffa den nya kusinen, han var så söt! Kanske inte någon kopia av Valdemar…, men vi tyckte nog att han faktiskt var lite lik kusin Douglas!

IMG_2373

Ellinor blev väldigt förtjust i bebisen.

IMG_2375

Hon försökte t.o.m. ge honom det finaste hon har, sin napp.

IMG_2377

Jag tyckte att också att Birger var fin och ville ge honom en present. Men en pistol var visst inte lika populärt som en napp, konstig kille…

IMG_2388

Vi hann med ett besök hos gammelmormor också. Hon blev jätteglad över att vi kom men kastade ibland lite oroliga blickar efter oss barn när vi jagade varandra runt lägenheten (nej, Ellinor satt inte så här stilla och fint särskilt ofta – bara när mamma tog fram kameran).

IMG_2389

Middag intog vi på vägen från Eksjö till Sturefors på finaste restaurangen / pizzerian i metropolen Kisa.

IMG_2395

Sedan sov vi över hos morfar och mormor. De har också massor av leksaker, fast roligast är ju förstås alla kattleksaker!

Inga kommentarer: