Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Second Birthday tickers

18 mars 2010

Sista läkarbesöket

Ellinor har inte varit hos ortopeden sedan hon var fyra månader. Men nu när hon har börjat gå så var det dags igen för en sista röntgen och kontroll av höften. Men här gången fick inte jag följa med (lika bra det, gillar inte vita rockar efter alla besök med Ellinor och sprutor vi fått i vinter och besök på allergimottagningen), men mamma har berättat om hur Ellinor imponerade på doktorn.

Röntgenbilderna såg jättefina ut och när doktorn kom in i rummet där mamma och Ellinor väntade blev han mycket imponerad. Ellinor höll nämligen på att möblera om totalt och klättra upp överallt där det gick att klättra. Doktorn konstaterade snabbt att det såg mycket bra ut när hon gick. Efter att han känt och klämt och böjt på Ellinors ben och höfter, något som hon inte var så förtjust i men hon var mycket tålmodig/modig, så blev hon helt friskförklarad! Nu är hon helt perfekt utan risk för framtida problem med höften.

IMG_2356

Ellinor på sjukhuset i full fart med att flytta på en brits (och stolar, bord, datorer, spritflaskor och…).

IMG_2357

På kvällen firade vi med Stockholms bästa semlor! (Enligt Svenska dagbladets test som konditoriet var tapetserat med). De var goda!

IMG_2359

Ellinor fick självklart en egen bit! Hon var mycket förtjust och glad över att slippa gå till doktorn fler gånger (med anledning av höften i alla fall…)

Inga kommentarer: